2016 wordt andermaal een zeer druk concertjaar voor Koen en Kris Wauters van Clouseau! Op dit moment puzzelen de heren een nieuw album in elkaar en dan weet je hoe laat het is : een tour door Vlaanderen komt eraan!

Na een eerste single in oktober 2015 en een tweede single rond nieuwjaar, komt het nieuwe album in het voorjaar van 2016 eraan. Clouseau zal dan aansluitend in dat voorjaar meteen ook de Vlaamse podia onveilig maken met hun grote "Clouseau-Tour 2016"!

Met uiteraard een aantal songs uit hun nieuwe album, maar natuurlijk ook een hele hoop hits uit hun schitterende (inmiddels 30-jarige) carrière, wordt dit opnieuw een gebeuren om niet te missen! Het nieuwe album wordt volgens Koen en Kris zelf een plaat die àbsoluut live gespeeld moet worden, met veel uptempo songs, dus dat belooft ...

Clouseau live voorstellen hoeft inmiddels nog nauwelijks: al sinds mensenheugenis is Clouseau live in Vlaanderen met niets te vergelijken. De kwaliteit van hun shows is altijd absolute top qua geluid én licht, en Koen Wauters is nog steeds de gedroomde frontman die het publiek op sleeptouw neemt. En dat publiek blijft Clouseau al al die jaren trouw omdat ze méér dan tevreden huiswaarts keren!

Met hun vaste band aangevuld met een vierkoppige blazerssectie wordt het een unieke tour en zullen Koen en Kris elke concertbezoeker van z'n sokken blazen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: