Het wordt een hete week met twee Chippendales®-shows op het programma, vrijdag in de Antwerpse Stadsschouwburg en zaterdag in het Kursaal Oostende. Beide shows zijn tot de nok uitverkocht, maar niet getreurd voor wie er dit jaar niet bij kan zijn! De begeerlijke mannen kondigen namelijk aan dat ze ook in 2016 naar ons land afzakken. De splinternieuwe Break The Rules Tour houdt dan halt in Gent en Oostende!

Al vele jaren op rij vertroetelen de stoere, sexy Chippendales® hun (voornamelijk vrouwelijke) fans. Het recept? Sensuele danspassen, uitgekiende choreografieën en ophitsende muziek, samengevoegd tot één kolkend geheel, waarbij de toeschouwers nauw betrokken worden. Met de licht erotische shows weten de Chippendales® het uitzinnige publiek als geen ander in vervoering te brengen.

Ze verwennen de Belgische dames in 2016 twee dagen op rij! Op vrijdag 21 oktober brengen de binken van Chippendales® hun Break The Rules show in de Gentse Capitole. Op zaterdag 22 oktober doen ze dat in het Kursaal in Oostende. Twee opwindende dagen, met entertainment van de bovenste plank! Tickets voor beide shows zijn beschikbaar vanaf donderdag 22 oktober om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Chippendales
Datum: 
Vrijdag 21 oktober 2016
Locatie: 
Capitole, Gent

Reservatie:

Meer over