Op dinsdag 25 augustus en woensdag 26 augustus brengt 2BE de terugmatchen van de play-offs van de Champions League. Club Brugge zal – na de 3-1 score van vorige week – alles op alles moeten zetten om woensdag thuis te winnen van Manchester United. In de andere heenwedstrijd moest AS Monaco het onderspit delven tegen Valencia. Welke clubs weten de laatste tickets voor de groepsfase van de Champions League te bemachtigen?

Play-off AS Monaco – Valencia op dinsdag 25 augustus 2015 om 20.25

Vorige week zette Valencia in de heenwedstrijd tegen AS Monaco al een stevige stap richting de groepsfase van de Champions League. De Spaanse club won in eigen huis met 3-1 en troefde de Monegasken genadeloos af. Als Valencia op dinsdag 25 augustus haar voorsprong aanhoudt, dan zijn er maar liefst vijf Spaanse ploegen vertegenwoordigd in de Champions League: een absoluut record.

Dirk Deferme en Marc Degryse leveren vanuit het Stade Louis II in Monaco live commentaar bij de wedstrijd. In de Champions League-studio ontvangt Tom Coninx Johan Boskamp en Patrick Vervoort. Na de match volgt er een uitgebreide samenvatting van een andere play-offwedstrijd: Malmö – Celtic Glasgow.

Play-off Club Brugge – Manchester United op woensdag 26 augustus om 20.15

Op woensdag 26 augustus 2015 speelt Club Brugge haar allesbeslissende terugwedstrijd van de play-offs tegen Manchester United. Vorige week verloor Club nog met 3-1 van Man U. Op Old Trafford scoorde Marouane Fellaini in de toegevoegde tijd een cruciale derde treffer voor de 'Mancunians'. Slaagt blauw-zwart er in een uitverkocht Jan-Breydelstadion in te stunten tegen de Engelse topclub en zich alsnog te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League?

Tom Coninx: “Na de score van vorige week beseft Michel Preud’homme dat de kwalificatie een loodzware opdracht wordt. Bovendien moet Club het in de terugmatch al zeker zonder Simons en Mechele stellen. Rode Duivel Fellaini bezorgde Club het genadeschot in de heenwedstrijd, maar bij Man U blijven ze op hun hoede voor de Bruggelingen. Kan Club thuis nog stunten? Aan de massaal aanwezige fans zal het alvast niet liggen.”

De Champions League-studio verhuist met heel de technische ploeg naar het Jan-Breydelstadion. Daar ontvangt Tom Coninx analisten Aad De Mos en Club-corryfee Franky Van der Elst. Voetbaljournaliste Hilde Van Malderen zorgt voor interviews langs de lijn met spelers en bekende Clubfans. Commentaar bij de wedstrijd is van Peter Morren en Glen De Boeck. Na de match volgt nog een uitgebreid verslag van Bayer Leverkusen – Lazio Roma.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over