Boomtown, het pop-en rockfestival binnen de Gentse Feesten, begint over exact één week en wordt dit jaar helemaal cashless. Betalen aan de togen zal er enkel en alleen elektronisch kunnen. Alle courante betaalkaarten worden aanvaard.
Vandaag maakt Boomtown ook de nieuwe locatie en de volledige affiche van de 2 Meter Sessies bekend.

Geen cash meer op Boomtown, betaal gewoon met je eigen bankkaart

Betalen op Boomtown wordt dit jaar nog makkelijker! De organisatie roept op om je geld thuis te laten, want op Boomtown betaal je enkel en alleen met je betaalkaart. Boomtown neemt daarmee afscheid van de BoomPas en schakelt meteen over naar het betaalmiddel dat al in ieders broekzak zit: de doodgewone bankkaart. Helemaal cashless zorgt voor minder hassle aan de kassa, lekkere flow aan de bar en meer veiligheid.

Wie een contactless bankkaart heeft kan op Boomtown ook contactloos betalen.

De voorbij jaren werkte Boomtown met eigen betaalkaarten die aan automaten of bemande oplaadpunten konden worden opgeladen. Een dergelijk systeem was de enige mogelijkheid om waarborgen van herbruikbare bekers vlot terug te betalen.
Pas sinds dit jaar is het ook mogelijk om bekerwaarborgen terug te betalen via alle credit-en debetkaarten. Hierdoor kan de tussenstap van de Boomtown-betaalkaart worden overgeslagen en kan iedereen gewoon met de eigen bankkaart betalen. Een vereenvoudiging voor publiek en organisatie.

2 Meter Sessies in de prachtige Redoutezaal van de Opera

Iedere namiddag tijdens Boomtown zijn er akoestische sessies en interviews met enkele Boomtown-artiesten.

De voorbije jaren vonden deze sessies achtereenvolgens plaats in de lobby van het IBIS-hotel en boekhandel Paard Van Troje. Dit jaar is de locatie wel héél bijzonder: de Redoutezaal van de Opera. De gastheer blijft de legendarische en immer innemende Jan Douwe Kroeske die al sinds 1987 de 2 Meter Sessies de ether in stuurt. Op uitnodiging van Boomtown kampeert hij ook deze zomer weer een week op de Gentse Feesten. En hij brengt ook dit jaar spraakmakende fragmenten mee uit zijn rijkgevulde archief.

De 2 Meter Sessies starten telkens om 15u, en zijn gratis toegankelijk.

PROGRAMMA 2 METER SESSIES

  • DI 23/7: Lady Linn & EMY
  • Woe 24/7: Black Leather Jacket & SONS
  • Do 25/7: Dez Mona & Calicos
  • Vrij 26/7: RAMAN. & De Mens
  • Za 27/7: Marble Sounds & VITO

Link naar het Facebook-event van de 2 Meter Sessies HIER

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Boomtown
Datum: 
23 - 27 juli 2019
Locatie: 
Kouter, Gent

Reservatie:

Meer over