Morgen viert de Antwerpse regionale televisie ATV haar vijftiende verjaardag en dat wil de zender op een gepaste wijze vieren. Vanaf 9u 's morgens tot middernacht is het verzamelen geblazen voor 15uur live televisie. Iedereen wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn in de Feesttent naast het ATV gebouw aan de Rijnkaai in Antwerpen. Muzikale gasten zijn ondermeer Belle Perez, Brahim en Natalia.

Eurosongartiesten te gast op 15 jaar ATV
ATV viert morgen haar vijftiende verjaardag en dat verdient een heus feest dacht de zender bij zichzelf. Daarom worden alle kijkers uitgenodigd om mee te vieren. De zender zet die dag niet alleen de deuren open voor iedereen die de gloednieuwe studio’s met eigen ogen wil zien maar ze maken er ook een spetterend feest van met live-optredens van onder andere Natalia, Brahim, Udo, Belle Perez, Nelson, The Ditch en vele andere topartiesten. Bij de Antwerpse zender is ook onze beschermheer Michel Follet een van dè gezichten. Hij presenteert er ondermeer een wekelijks cinemaprogramma op zaterdag dat heel wat succes oogst.

Steun voor het Wonderfonds
Ter gelegenheid van zijn 15-jarig bestaan start ATV een grote actie ten voordele van het Wonderfonds. Het Wonderfonds is een organisatie die alleenstaande ouders met een levensbedreigende ziekte wil ondersteunen. Morgen zullen dan ook verschillende bekende Antwerpenaren op een originele manier inzamelacties houden voor het Wonderfonds. Luc Caals en Karin Struyf verkopen hun beste moppen, Sandra Deakin organiseert een grote Yoga-sessie. Danny Wuyts speelt je favoriete verzoeknummers en onze Olympische judoka’s vechten voor het goede doel. Maar ook gewone Antwerpenaren zetten op 5 oktober hun beste beentje voor, en nog veel meer! De origineelste acties worden op zondag 5 oktober in onze grote live-uitzending voorgesteld.

Vijftien jaar ATV, zondag 5 oktober aan de Rijnkaai in Antwerpen en live op ATV van 9u tot middernacht

Bron: Olivier Vanhoutte - www.eurosong.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: