Met veel genoegen delen wij de trailer met je voor MANDY, de langverwachte, op-het-puntje-van-je- stoel actie-horror film met in de hoofdrol Nicolas Cage. De trailer release komt na het lovende debuut van de film op het 2018 Sundance Festival en het Cannes Filmfestival.

MANDY is geschreven en geregisseerd door Panos Cosmatos (Beyond the Black Rainbow) met in de hoofdrol de iconische Academy Award® Winnaar Nicolas Cage (Adaptation, Kick-Ass, Ghost Rider) in zijn meest viscerale rol tot nu toe. Daarbij komen de briljante bijrollen van Andrea Riseborough (Birdman, Battle of The Sexes) en Linus Roache (Batman Begins, Non-Stop). MANDY is mede geproduceerd door Elijah Wood (Lord of the Rings franchise) en is een van de laatste films die is gecomposeerd door de Acadamy Award® genomineerde componist Jóhann Jóhannsson (Sicario, The Theory of Everything). Binnenkort te zien.

Synopsis:

De rimboe, 1983. Buitenstaanders Red Miller (Nicolas Cage) en Mandy Bloom (Andrea Riseborough) leiden een liefdevol en vredig bestaan. Wanneer hun beboste toevluchtsoord bruut wordt vernietigd door een sekte geleid door de sadistische Jeremiah Sand (Linus Roache), wordt Red meegezogen in een surrealistische reis vervuld van bloedige wraak en omhuld met vuur.

Genre: Actie horror
Cast: Nicolas Cage, Andrea Riseborough, Linus Roache Geregisseerd door: Panos Cosmatos Speeltijd: 121 mins Leeftijdscategorie: Volgt nog

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: