Een heleboel bekende televisiegezichten die graag zingen hebben zich verenigd in de “TV Band”. Met deze band gaan ze de komende maanden samen door Vlaanderen toeren. Bijgestaan door uitstekende muzikanten zullen ze een aantal solo nummers brengen, maar er staan ook verrassende en spetterende duetten op het programma.

En het opzet is duidelijk : ambiance en sfeer brengen op alle mogelijke evenementen in Vlaanderen. Je zal een aantal acteurs en actrices op het podium dingen zien en horen doen die je niet mogelijk achtte…

En omdat ze niet graag in vakjes denken zijn de leden afkomstig uit alle mogelijke series en programma’s van alle zenders.

En ook het repertoire zal bijzonder breed zijn : van Coldplay over Jennifer Lopez, Tina Turner en The Beatles tot André Hazes.

Als jij je nu snel inschrijft op de nieuwsbrief van de Tv band maak jij misschien wel kans om hun eerste concert backstage bij te wonen. Uit de eerst honderd inzedingen zal 1 winnaar geloot worden die het concert van achter de sxchermen mag bijwonen.

Voor meer info of je inschrijven op de nieuwsbrief kan je doen op www.tvband.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: