Na de 5 succesvolle shows, Syncope en Brel & Barbara, in april 2019 in het Koninklijk Circus in Brussel, kondigt Béjart Ballet Lausanne zijn terugkeer aan naar België met DIXIT, een nieuwe creatie ter herdenking aan Maurice Béjart die voor het eerst zal gepresenteerd worden op 22 en 23 februari 2020 in het Paleis voor Schone Kunsten in Charleroi.

DIXIT, dat in 2017 in Lausanne werd gecreëerd, maakte veel indruk dankzij het uiterst rijke artistieke programma, de moderne aanpak en de spectaculaire speciale effecten.

Als herdenking aan Maurice Béjart kan je in deze voorstelling een combinatie van dans, bewegend beeld, met archiefbeelden van 28 jaar geleden) en theater terugvinden waarbij je een unieke ervaring kan beleven tussen het scherm (het virtuele) en de dansers (het reële) tijdens de prachtige choreographieën van Maurice Béjart en Gil Roman.

De ticketverkoop zal op woensdag 26 juni om 10u van start gaan via www.gracialive.be, www.pba.be/fr/billetterie/, alsook op www.fnactickets.be en in alle Fnac winkels.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: