Tom Van Tongerloo
© b2s

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Dat betekent dat het de hoogste tijd is om de agenda van de eerst helft (en iets verder) van 2015 bekend te maken. Dus pak je pen en noteer de data, zodat jij ook volgend jaar niets hoeft te missen!

Traditioneel trapt b2s ieder jaar af met Pussy lounge. Tradities moeten in stand worden gehouden en dus is Pussy lounge ook in 2015 het eerste evenement op de agenda. De kick-off vindt plaats in de Central Studios te Utrecht. Zoals je van Pussy lounge gewend bent zijn alle ingrediënten weer aanwezig om het jaar, samen met je vrienden, memorabel van start te laten gaan. Twee weken later staat UP! op het programma. Vorig jaar keerde dit concept terug in 013, Tilburg. Dit is zo goed bevallen, dat deze locatie opnieuw het decor is voor een nacht vol Jump en Tek. Januari staat dus in het teken van vrolijke, bouncy beats!

Over tradities gesproken; Hard Bass, het grootste indoor evenement van b2s, vind je al jaren terug in de GelreDome te Arnhem. Vier gelegenheidsformaties zijn samengesteld om tot 7 uur zondagochtend het stadion plat te draaien. De echte Hardcore liefhebbers kunnen hun hart eind februari ophalen. In de Rotterdamse Maassilo staat een nieuwe editie van Hardcore4life op het programma. Alles dat Hardcore te bieden heeft komt deze nacht voorbij, dus omcirkel deze datum in je agenda als je een echte diehard bent.

Maart zit volledig volgepland. We beginnen met de eerste editie van Loudness in 2015, die wordt georganiseerd in het Klokgebouw te Eindhoven. Loudness is niet meer weg te denken uit de agenda van b2s. Ook voor deze editie is een line-up samengesteld waarin jonge talenten en gevestigde Raw Hardstyle helden elkaar afwisselen. Omdat wat b2s betreft het festivalseizoen niet vroeg genoeg kan beginnen, vindt een week later het Pussy lounge Wintercircus plaats op Aquabest nabij Eindhoven. Het is de eerste keer dat het Freestyle circus naar deze locatie reist. En hoewel de lente voor de deur staat, is het thema van deze editie op en top winters. Met een glaasje glühwein losgaan op de lekkerste Freestyle beats: het gaat gebeuren in een mega grote tent op Aquabest! De koek is nog niet op, want weer een week later strijden DJ’s op het scherpst van de snede in de arena van Knock Out! in het Sportpaleis van Ahoy Rotterdam. Verwacht dus gave edits, spraakmakende battles en een zinderende show.

In april gaan we terug naar de tijd waarin we kennis maakten met Hardstyle. Dat gaat gebeuren op 4 april. In de Tilburgse 013 presenteert b2s, na een periode van afwezigheid, een nieuwe editie van Remember. Dit concept is ook een vaste waarde op Decibel outdoor festival. ‘Back to our roots’, dit belooft een gedenkwaardige nacht te worden met Hardstyle tot 2008.

In mei heeft b2s een verassing voor je! Helaas kunnen we hier nog niets over kwijt, maar er wordt zo snel mogelijk meer over dit evenement bekend gemaakt. Houd de b2s website en social media kanalen dus nauwlettend in de gaten.

In juni staat het derde Pussy lounge evenement van 2015 op de agenda. De zomerse ‘At the Park’ editie wordt ieder jaar gehouden aan de Asterdplas in Breda en wordt komend jaar alweer voor de vijfde keer georganiseerd! Laat je aan het water een dag lang onderdompelen in de beste Freestyle beats van de residents en hun gasten.

Als klap op de vuurpijl wordt op 15 augustus het hoogtepunt van de zomer georganiseerd: Decibel outdoor festival! De Beekse Bergen in Hilvarenbeek is dan het bolwerk van de hardere stijlen. Van Hardstyle tot Freestyle, van Hardcore tot Jump: voor ieder wat wils op het grootste outdoor evenement van b2s. Als alleen de zaterdag voor jou niet genoeg is, kun je natuurlijk ook vrijdag al naar de Beekse Bergen komen. Maak het Decibel Weekend mee en feest door tot maandagochtend! Een ding kan b2s vast verklappen, het Decibel weekend wordt nog grootser en nog completer gemaakt, dus voor de echte festivalliefhebber eentje die je zeker niet mag missen!

Bekijk het complete overzicht hieronder op een rij.

Zaterdag 3 januari 2015
Pussy lounge
Central Studios, Utrecht

Zaterdag 17 januari 2015
UP!
013, Tilburg

Zaterdag 7 februari 2015
Hard Bass is watching you
GelreDome, Arnhem

Zaterdag 28 februari 2015
Hardcore4life
Maassilo, Rotterdam

Zaterdag 7 maart 2015
Loudness
Klokgebouw, Eindhoven

Zaterdag 14 maart 2015
Pussy lounge Wintercircus
Aquabest, Eindhoven

Zaterdag 21 maart 2015
Knock Out!
Sportpaleis Ahoy, Rotterdam

Zaterdag 4 april 2015
Remember
013, Tilburg

Mei 2015
Wordt nog bekend gemaakt!

Zaterdag 6 juni 2015
Pussy lounge at the Park
Asterdplas, Breda

Vrijdag 14 t/m maandag 17 augustus 2015
Decibel 2015: the weekend
Beekse Bergen, Hilvarenbeek

Zaterdag 15 augustus 2015
Decibel outdoor festival
Beekse Bergen, Hilvarenbeek

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: