Op 12 oktober 2024 zal Boef een onvergetelijk concert geven in Ziggo Dome onder de naam 'Gewoon Boef'. Dit optreden markeert niet alleen een hoogtepunt in zijn carrière, maar ook een historische mijlpaal in de Nederlandse muziekgeschiedenis: Boef is de eerste Nederlandse artiest die maar liefst 100 gouden platen heeft behaald. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 4 juni om 16:00 via ticketmaster.nl

Boef, geboren als Sofiane Boussaadia, heeft sinds zijn doorbraak in 2015 een indrukwekkende carrière opgebouwd. Hij brak records met zijn debuutalbum 'Slaaptekort' dat in 2017 uitkwam en binnen enkele uren na de release al op nummer één stond in de Nederlandse hitlijsten. Het album werd platina en bevatte hits als 'Habiba' en 'Slapend Rijk'. Daarnaast heeft Boef meerdere streamingrecords verbroken, waaronder het record voor de meeste streams in één dag met zijn album 'Allemaal Een Droom' in 2020.

Zijn muziekvideo's zijn miljoenen keren bekeken op YouTube, en hij is een van de meest gestreamde artiesten op Spotify in Nederland. Boef zijn invloed reikt verder dan alleen muziek; hij heeft een sterke aanwezigheid op social media en heeft meerdere malen laten zien hoe hij maatschappelijke thema's in zijn werk verwerkt, wat hem een unieke positie in de Nederlandse hiphopscene heeft opgeleverd.

Het concert 'Gewoon Boef' in Ziggo Dome belooft een groots spektakel te worden, met een uitgebreide setlist die zijn grootste hits en nieuwe muziek zal omvatten. Fans kunnen zich verheugen op een avond vol energie, emotie en onvergetelijke momenten. Naast Boef zelf zullen er ook verrassingsoptredens zijn van bevriende artiesten wat de avond nog unieker maakt.

Boef zegt over zijn aanstaande optreden: "Vorig jaar verkocht ik twee keer AFAS Live uit. Dit jaar gaan we nóg groter en gaan we voor Ziggo Dom! Het feit dat ik dit kan doen terwijl ik mijn 100e gouden plaat vier, maakt het extra speciaal. Ik ben mijn fans enorm dankbaar voor hun voortdurende steun en ik kan niet wachten om dit met hen te vieren in deze iconische venue ."

BOEF - GEWOON BOEF

Zaterdag 12 oktober | Ziggo Dome
Aanvang: 20:00 | Entree: Vanaf €38,08 (incl. servicekosten)

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 4 juni om 16:00. Meer info over dit optreden vind je op: mojo.nl/boef

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over