In de week van 30 september verwelkomen Tomas De Soete en Freek Braeckman heel wat boeiende gasten. Onder andere Jan Hoet, Delfine Persoon, Nadia Comaneci, Bart Conner, Axelle Red, Philippe Geubels, Bart Moeyaert, Marleen Merckx en Billie Leyers maken hun opwachting in Café Corsari op Eén.

Maandag

Jan Hoet keert terug naar zijn heimat, Geel, waar hij zijn liefde voor kunst en aandacht voor geesteszieken combineert. Op vier historische locaties heeft hij grote meesters gecombineerd met onbekend talent. Jan weet duidelijk niet van ophouden en dat is maar goed ook.

Wie ook niet mag opgeven, is Delfine Persoon, onze vrouwelijke wereldkampioen boksen. Zij treedt volgende week, op 4 oktober, aan als favoriete op het Boksgala in Gent. Opgeven staat ook niet in het woordenboek van de twee grootste turners aller tijden: Nadia Comaneci en haar man Bart Conner. Samen zijn ze goed voor elf gouden medailles. Hij is goed voor twee gouden plakken en zij voor maar liefst negen.

En ook Axelle Red blijft volhouden – gelukkig maar – want twintig jaar na haar eerste album viert ze feest met een nieuw album. Voor ze aantreedt als jurylid van The Voice brengt ze French soul, maandagavond in Café Corsari.

Dinsdag

Het zijn drukke tijden voor Philippe Geubels, een komiek die zijn vak ernstig neemt. In ruil voor een pintje bij Café Corsari komt hij zijn toekomstplannen opbiechten bij Tomas en Freek.

Verder zetten Tomas en Freek schrijver Bart Moeyaert in de bloemen voor dertig jaar schrijverschap. THUIS-actrice Marleen Merckx staat weer op de planken. In het aangrijpende toneelstuk Ann kruipt ze in de huid van een anorexiapatiënte. Muzikante Billie Leyers maakt haar tv-debuut en brengt haar sterke band mee. Papa Jan (Leyers ) laat ze thuis.

Café Corsari: van maandag tot en met donderdag om 21.25 u. op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over