De Braziliaanse superster Anitta heeft vandaag haar nieuwe single 'Me Gusta' uitgebracht. Het nummer - dat perfect is voor deze nazomer dagen - is een samenwerking met Cardi B en Myke Towers en geeft een voorproefje van haar nieuwe album. Beluister hier 'Me Gusta'

Op de track zingt Anitta zowel in het Spaans als Engels. Haar prachtige vocalen worden perfect gecombineerd met de krachtige verses van Cardi B en de flow van Myke Towers. Alle drie de artiesten zullen op 23 september het nummer live spelen in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Vandaag is ook de videoclip uitgekomen, die hieronder te bekijken is.

ANITTA

Zes jaar geleden brak Anitta door in Brazilië. Sindsdien is ze een van de grootste sterren in de latin muziek. Inmiddels heeft ze 48 miljoen Instagram followers, 14 miljoen subscribers op YouTube en meer dan 4,9 miljard views op haar video's. Daarnaast werd ze door Billboard benoemd tot een van de 15 meest invloedrijke muzikanten op social media en werd haar album Kissesgenomineerd in de categorie 'Best Urban Album' tijdens de Latin GRAMMY Awards. Ze sierde de covers van onder andere Vogue Brazilië en Marie Claire Brazilië en ze zou dit jaar op Coachella spelen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over