Op zaterdag 22 april keert de eigenzinnige singer-songwriter Ryan Adams terug naar Nederland voor een exclusieve seated show in de Philharmonie in Haarlem. Tickets gaan in de verkoop op woensdag 18 januari om 11:00 via ticketmaster.

Ryan Adams heeft sinds de start van zijn carrière begin dit millennium een indrukwekkend muzikaal CV opgebouwd, hij is maar liefst 7 keer voor een Grammy genomineerd, heeft 22 studio albums uitgebracht en hij produceerde al muziek voor wereldbekende acts als Willie Nelson en Jenny Lewis.

De excentrieke singer-songwriter is een muzikale duizendpoot. Zijn warme vocalen sieren niet alleen zijn eigen werk, maar net zo vaak kiest de begaafde zanger ervoor om covers van collega artiesten op te nemen. Zijn eigenzinnige covers van muzikale legendes als Bruce Springsteen, Bob Dylan en Oasis zijn vaak net zo populair al dan niet populairder dan het origineel.

Voor zijn huidige reeks concerten gaat Ryan terug naar de basis: een podium, zijn collectie aan gitaren en een piano. Tijdens shows put Adams rijkelijk uit zijn indrukwekkende muziekcatalogus en verandert hij in een akoestische tour-de-force die soms wel tot 30 nummers per liveshow opvoert.

Ryan zijn gaven worden niet alleen door zijn fans, maar ook collega artiesten geroemd. Met de zanger alleen op het podium bieden zijn liveshows een intiem kijkje in Adams zijn levenslange toewijding aan het schrijven van de perfecte popsong. Zijn rauwe vocalen en indrukwekkende gitaarspel vormen de begeleiding voor een setlist die elke show weer compleet anders is. Dit zorgt voor een unieke live ervaring waarin Adams ruim de tijd neemt om al zijn kwaliteiten te laten zien.

AN EVENING WITH RYAN ADAMS
Zaterdag 22 april, Philharmonie Haarlem
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €32,50 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: www.theater-haarlem.nl
De kaartverkoop voor het concert start woensdag 18 januari om 11:00 via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over