De innemende Amerikaanse violiste, danser, componist, choreograaf en performancekunstenares Lindsey Stirling keert op 21 maart 2017 terug naar de Ancienne Belgique. De vorige twee concerten waren er in een mum van tijd uitverkocht. Nu voegt ze ook Antwerpen toe aan haar doorkomst in België. Op 22 maart 2017 staat ze er in de Stadsschouwburg.

Alleskunner Lindsey is wereldwijd uitgegroeid tot een waar fenomeen dankzij de combinatie van haar unieke muzikale stijl (folk, pop en dubstep) met spraakmakende en theatrale liveshows waarin hits, dansers en videoprojecties het publiek tot een kookpunt brengen.

Ze verwierf vooral ook veel bekendheid met haar interpretaties van bekende soundtracks van videogames waaronder Zelda, Assassin’s Creed, Skyrim en Pokemon. Haar muziekvideo’s werden op YouTube miljoenen keren bekeken en het aantal trouwe fans groeit nog dagelijks (3,5 miljoen fans op Facebook en ruim 8 miljoen op YouTube).

In haar recentste album, 'Brave Enough’, uitgebracht in augustus 2016, werkte ze samen met andere bekende violisten zoals Christina Perri, Shay en Lecrae.

Met een wereldwijde fanbase is Lindsey Stirling de eerste artieste die klassieke viool met moderne dans op een geloofwaardige manier weet te combineren. Op 21 en 22 maart wil ze het Belgische publiek met een verse show van haar muzikale cocktail overtuigen.

De ticketverkoop voor beide shows start op vrijdag 21 oktober 2016 om 10u.

21.03.2017

Ancienne Belgique, Brussel

Tickets: € 34 (incl. servicekosten)

Verkoop vanaf vrijdag 21 oktober om 10 uur via Abconcerts.be

22.03.2017

Stadsschouwburg, Antwerpen

Tickets: € 34 | 39 | 44 (incl. servicekosten)

Verkoop vanaf vrijdag 21 oktober om 10 uur via Sherpa.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lindsey Stirling
Datum: 
21 maart 2017
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over