Het was met spijt in het hart dat we de afzegging van D'Angelo moesten aankondigen. Vandaag is dat gat in ons hart ruimschoots gevuld; de geweldige Akua Naru keert terug naar Couleur Café met haar fluwelen stem, zwoele neosoul-, jazz- en bluesinvloeden en aangrijpende hiphoplyrics. Zaterdag 30/6 om 20u45, Green Stage, Akua Naru. Een injectie van pure poëzie.

Timetable update

Bovenstaand nieuws heeft enkele gevolgen voor de zaterdag:

  • 26-voudig Grammy-winnaar Residente, voorman van de grootste Latin rapgroep aller tijden Calle 13 verhuist van de Green naar de Red Stage om 21u45 voor wat ongetwijfeld een van de hoogtepunten van #CoulCaf18 zal worden.
  • Soulbelofte Leon Bridges speelt 2 uur later dan voorzien op de Green Stage. Net zoals Brooklyn rappers The Underachievers, wiens show zal starten om 00u15.

Bekijk de definitieve timetable hier.

Camping uitverkocht

Onze vernieuwde camping valt duidelijk in de smaak. Alle Combi + Camping tickets zijn verkocht! Ook de Combi 3 Days tickets gaan dit jaar sneller dan voorbije jaren de deur uit . Wie er graag 3 dagen bij is voor slechts € 85, moet zich haasten. Er zijn voorlopig nog voldoende dagtickets beschikbaar. Koop je tickets hier.

Ticket info

€42* voor een dagticket
€ 37* voor een dagticket in groep (10 personen)
€85* voor een combiticket
€99* voor een combi+camping ticket
*: + reservatiekosten

Koop ook dranktickets op voorhand en bespaar 10% op uw aankoop. Parkingtickets eveneens beschikbaar op onze website. Het Brussels transport met de MIVB is gratis dankzij de Event Pass code op het ticket.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Couleur Café
Datum: 
29 juni - 1 juli 2018
Locatie: 
Atomium Square, 1020 Brussel
Meer over