De meisjes van K3 hebben de afgelopen weken achtereenvolgens Hasselt en Oostende veroverd met hun nieuwe show. Het publiek kwam, werd op kriebelachtige wijze meegesleept en zag niet dat het goed maar dat het heel goed was. En dan moeten Karen, Kristel en Kathleen nog beginnen aan het ‘beleg’ van Antwerpen.

Begin juni strijken ze neer in de Elisabethzaal en nu al is duidelijk dat ze een grote stormloop mogen verwachten. Vandaag werd zowaar de 6de extra voorstelling in verkoop gezet (woensdag 7 juni om 16 uur). Wie nog op zoek is naar een goede reden om te komen kijken, kan er méér dan één krijgen… Lees maar wat de pers vond van de nieuwe K3-show:

“Het is een show geworden met een echt verhaal en verschillende special effects.” (VRT-nieuws)

“Afgelopen weekend (8 & 9 april) zijn duizenden kinderen met een smile tot achter hun oren naar huis gegaan. Voldaan, tevreden, enthousiast.” (Het Laatste Nieuws)

“Erg leuke show!” (Radio 2)

“Vooral de muur van water – waar later ook de meisjes van het ballet in dansten – was spectaculair.” (Het Belang van Limburg/Gazet van Antwerpen)

“Een adembenemend decor in de vorm van een stelling met vele meters buis en licht… Het verhaal dat in de nieuwe K3-show zit, heb je wellicht al in geuren en kleuren in de krant of op tv gezien, dus dat herhalen we niet meer. Wat we wel herhalen is hoe goed Karen, Kristel en Kathleen ons gedurende 75 minuten geamuseerd hebben. Zelfs grote jongens en meisjes genoten van de hits van K3 tussen hun eigen kinderen. Papa en mama zongen maar wat graag mee. K3 is nu eenmaal amusement voor het hele gezin.” (The Showbizzsite)

“De populaire meidengroep K3 gaf in Hasselt het startshot van haar nieuwste show. Het werd een heel vrolijke, maar ook spannende show. De kinderen vonden het schitterend.” (Het Nieuwsblad)

De meisjes van K3 hebben vorig jaar nog maar eens bewezen tot wat ze in staat zijn: uitverkochte Sportpaleizen en 12 keer ‘volle bak’ in de Rotterdamse Ahoy’, dat is straffe koffie. En ook nu laten ze Vlaanderen en Nederland weer prettig op hun grondvesten daveren op het ritme van de bekende K3-hits én het beste uit het recente album Kuma hé.

Praktisch

3 juni 2006 om 14u, 16u30, 19u en 4 juni 2006 om 11, 14 en 17 uur in de Elisabethzaal in Antwerpen
+
3 extra voorstellingen op 5 juni 2006 om 11, 14 en 17 uur &
2 extra voorstellingen op 7 juni 2006 om 13.30 en 18.30 uur
+
6de extra show op 7 juni 2006 om 16 uur!!!

Tickets en info: 070-344 555 of www.K3.be
Ticketprijzen: 24 – 20 – 16€ (excl. 2,5€ reservatiekosten/tickets & excl. verzendingskosten).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: