Legendarische shockrockers horen thuis in legendarische rockhuizen. Alice Cooper zet zijn ‘Spend The Night With Alice Cooper’-tournee verder in 2017 en houdt op dinsdag 5 december halt in de Brielpoort in Deinze! De Brazilianen van Republica trappen de avond af. De ticketverkoop start maandag 19 juni om 10u via livenation.be en proximusgoformusic.be.

Alice Cooper brak door in de jaren ’70 met singles “School’s Out” en “No More Mr. Nice Guy” die in thuisland Amerika en ver daarbuiten stevige commerciële successen werden. Eind jaren ’80 scoorde hij de monsterhit “Poison”. Zijn muziek en ongewone shows - elektrische stoelen, guillotines, vals bloed en boa constrictors op het podium - die Cooper toen neerzette, waren baanbrekend. Nooit eerder werd hard rock, horror en vaudeville zo rauw gebracht. Na al die decennia op het voortoneel van de internationale rockscène, blijft de pionier van de shock rock onvergetelijke en opwindende live shows opvoeren die fans van alle leeftijden in de ban houden. Alice Cooper neemt, net zoals in het Koninklijk Circus vorig jaar, zijn voltallige band mee én een theatrale en psychodramatische rockshow met guillotines, vuurwerk, scary dolls, freaks en danseressen.

De Braziliaanse band Republica opent de show in de Brielpoort. De groep uit São Paulo werkt hard aan een internationale doorbraak. Met hun vierde studioalbum, opgenomen met producer Matt Wallace (Faith No More, Maroon 5, Deftones, REM, 3 Doors Down, Train) in de gerenommeerde Sound City Studios, tegen dan op zak, belooft het een stevige rockavond te worden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Alice Cooper
Datum: 
Dinsdag 5 december 2017
Locatie: 
Brielpoort, Deinze
Meer over