Vorig jaar vierde Zornik zijn 20e verjaardag met uitverkochte shows in Brussel en Antwerpen. Vandaag kondigt de Limburgse band een vervolg aan op het 20-jarig jubileum: ‘Lucky 21’. Het optreden vindt plaats in de Ancienne Belgique in Brussel op zaterdag 18 februari 2023. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 22 april 10:00 via www.abconcerts.be.

De band van frontman Koen Buyse bracht exact 21 jaar geleden hun eerste single 'Love Affair' uit. Wat volgt is een succesvolle carrière waarbij iedere box op de rock to do list afgetikt kan worden. Gouden en platina albums, talloze festivals in binnen- en buitenland, uitverkochte tours, nummer één noteringen in de charts, het winnen van diverse awards en niet te vergeten: onvoorwaardelijke fans.

Die fans genoten eind 2021 van 2 verjaardagsconcerten, waarbij de band levendiger leek dan ooit. Een ding was duidelijk: Koen, Tom, Davy, Pedro en Bas zijn alive and kicking. Koen Buyse: ‘Onze laatste show ‘20 years 20 singles’ in de AB heeft zo een onwaarschijnlijke indruk op ons nagelaten. De energie en emoties die we toen van het publiek kregen, willen we graag opnieuw op onze beurt terug geven. ’21’… be brave, get your tickets and get lucky!’

Koen is momenteel ook te zien in het nieuwe seizoen van de populaire VTM reeks ‘Liefde Voor Muziek’. Zijn straffe cover van Suzan & Freek’s ‘De Overkant’ gooide alvast hoge ogen.

Tickets voor de show ‘Lucky 21’ kosten 29 euro (incl. servicekosten) en zijn vanaf vrijdag 22 april 10:00 te koop via www.abconcerts.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over