vtm

De spannende cocktail van actie en misdaad in Antwerpen die Zone Stad op maandagavond serveert, werd vorige week -13 oktober- gesmaakt door gemiddeld 872.000 Vlamingen, goed voor een marktaandeel van 36,5 % (VVA 18-54).

Vandaag maakt An Vanderstighelen haar opwachting in Zone Stad.De actrice –die ook te zien is in onze telenovelle Louislouise als redactrice Kaat– gaat in het politiekantoor Zone Stad aan de slag als de nieuwe plantonbediende Els Buyens. Deze alleenstaande moeder is volks en recht voor de raap. Els functioneert goed in het team, al hebben sommigen het knap lastig met haar bemoeizucht. Vooral Dani heeft het er moeilijk mee dat ze ongegeneerd de post van de collega’s opent en rondneust in bestanden. Els doet het allemaal met de beste bedoelingen, en begrijpt dan ook niet waarom haar collega’s daar zo moeilijk over doen. Agent Mike is alvast zeer blij met de komst van de nieuwkomer en opent meteen een charme-offensief…

De brouwerij
De nachtwaker van brouwerij ‘Het Anker’ vindt de grote baas opgeknoopt in de gistingzaal. Alles wijst er op dat de zesenzestigjarige Bob Debruyn zelfmoord heeft gepleegd. Hoofdinspecteur Tom voelt zich betrokken bij de zaak, omdat Bobs zoon Mark sinds jaar en dag een vriend van hem is. Tom kan moeilijk geloven dat het om zelfmoord gaat en zijn intuïtie wordt bevestigd door forensisch expert Lucas. Hij ontdekt fragmenten van katoen in de mond van het slachtoffer, wat er op wijst dat iemand een prop in zijn mond heeft gestopt. Ondertussen maakt planton Els Buyens haar opwachting op het politiekantoor. Agent Mike voelt zich onmiddellijk aangetrokken tot haar. Tom grijnst, maar stelt zich ondertussen wel vragen bij zijn affaire met wetsdokter Kathy.

Gastrollen: Manou Kersting (Ben Declercq), Peter Bulckaen (Mark Debruyn), Bieke Ilegems (Isabelle Debruyn), Pieter Bamps (Hans Delrue), Eddy Vereycken (Cooremans), David Michiels (Bruno Vandaele).

Zone Stad vanavond om 21.55 uur op vtm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: