Vorige week pakte 'Dag Allemaal' uit met een unieke actie: de Eurosongcompilatie was mits een toeslag van 5.90 euro te verkrijgen bij Vlaanderens meest gelezen magazine. Deze week kunnen de lezers van 'Dag Allemaal' een korting van 50% genieten als zij zich de singles van vier Eurosongfinalisten, alsook van Katy Satyn en Tanja Dexters willen aanschaffen bij Free Record Shop. Of hoe 'Dag Allemaal' de artiesten een handje helpt om toch nog een Ultratop-hit te scoren.

Kortingsbon brengt prijs per single op 2 euro
De grote kritiek van platenfirma's op de Eurosongcompilatie, die aan een bradeerprijs bij 'Dag Allemaal' werd aangeboden, was dat hen de kans ontnomen werd om met hun artiesten nog een hit in de Ultratop te scoren. 'Wie betaalt 4 euro voor een single als hij voor nog geen 6 euro alle twintig liedjes in huis kan halen?', vroegen enkele platenbonzen zich hardop af.

Ook daar blijkt 'Dag Allemaal' een oplossing voor gevonden te hebben: om de singles van Brahim, Sandrine, Nelson, Katy Satyn, Tanja Dexters, Geena Lisa en Ishtar een zetje te geven in de verkoopslijsten, biedt Vlaanderens grootste weekblad in zijn nieuwe editie, die vandaag is verschenen, een kortingsbon aan. Daarmee kunnen de lezers zich alle voornoemde singles aanschaffen aan 2 euro per stuk. Van de Eurosongfinalisten ontbreken dus enkel The Paranoiacs in het rijtje.

In samenwerking met Free Record Shop
De actie loopt in samenwerking met Free Record Shop en is geldig vanaf vandaag tot en met 5 april 2008. Houd er wel rekening mee dat de singles van Nelson en Ishtar pas aanstaande vrijdag 14 maart in de winkels liggen.

Bron: Raf van Bedts - www.eurosong.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: