Na de aankondiging van Amon Amarth hebben we niet stil gezeten. Maar liefst zes bands zijn vast gelegd in de tussentijd. En niet de minste! Sacred Reich is natuurlijk een graag geziene gast in Eindhoven en dus zijn zij na hun 2016 festival show weer terug. Clutch stond al langer op het verlanglijstje en nu eindelijk is het gelukt om ze naar Eindhoven te halen. Met hun onweerstaanbare grooves zal niemand stil kunnen staan bij hun show.

Municipal Waste stond nog niet eerder op de DMF planken maar de Iron Reagan show waar MW-zanger Tony ook in speelt was aanleiding genoeg om direct 'ja' te zeggen op de vraag of hij ook met Municipal Waste wilde komen thrashen! En we beuken dan ook maar meteen door met The Black Dahlia Murder. Zanger Trevor is een publieksmenner pur sang en hun slammende death metal staat live dan ook als een huis. Gekkenhuis gegarandeerd!

Unleash The Archers is ook geen onbekende meer maar staat nog aan het begin van het veroveren van de harten van de metalliefhebber. Met hun moderne heavy metal moet het geen probleem zijn om nieuwe fans te winnen. De heren van Rings Of Saturn tappen ook uit een modern vaatje maar zoeken graag de extremen op. Als je nog niet wakker was, dan ben je dat zeker als je ze hebt gezien. Je bent gewaarschuwd!

Naast deze zes nieuwe toevoegingen krijg je natuurlijk veel meer op Dynamo Metalfest. Beide dagen spelen er namelijk veel bands en hebben we een dag vullend programma. Op dit moment zijn de volgende bands al bekend: Amon Amarth, Heaven Shall Burn, Bay Area Interthrashional, Candlemass, Jinjer, Firewind en Dress The Dead. Hier komen natuurlijk nog een aantal namen bij. Houd onze socials in de gaten voor het laatste nieuws.

TICKET UPDATE

Had al jij een ticket gekocht voor Dynamo Metalfest 2020? Dan heb je reeds een email van Ticketmaster ontvangen. Hierin staat uitgelegd wat jouw opties zijn. Het komt in feite hierop neer:

  • Combi ticket 2020: Ondanks het feit dat de combi tickets in 2021 duurder zullen zijn dan in 2020 blijven de gekochte tickets in 2020 geldig voor 2021. Hier hoef je verder niks voor te doen.
  • Ticket voor vrijdag 2020: In 2021 hebben we geen vrijdag. Jij ontvangt je geld automatisch terug op je bankrekening. Je kunt dus opnieuw een ticket kopen voor Dynamo Metalfest 2021. Wij zien je uiteraard graag weer verschijnen.
  • Ticket voor zaterdag 2020: Had je een zaterdag ticket voor 2020? Die wordt automatisch omgezet naar een combi ticket zodat je twee dagen naar Dynamo Metalfest kan voor hetzelfde geld. Je hoeft hier niks voor te doen, je ontvangt hierover nog een mail.
  • VIP & Goldcard ticket: Hiervoor geldt hetzelfde als voor de combi tickets. Deze tickets blijven geldig voor 2021.

Mocht je echt niet kunnen dan kun je via Ticketmaster een voucher of restitutie aanvragen voor een reeds gekocht 2020 ticket. Uiteraard kun je ook het bedrag voor je ticket doneren. Zijn we super blij mee en helpt ons de corona crisis door te komen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over