Vorige week zette Xander De Rycke een topprestatie in comedy neer. Driemaal vulde hij de Lotto Arena met zijn mediaconference ‘Houdt het voor bekeken’. De Rycke blijft na deze krachttoer niet stilzitten. Vandaag start de verkoop voor een nieuwe editie van HHVB, op 28 en 29 december 2024 & 3 januari 2025 in Lotto Arena Antwerpen. Tickets zijn nu verkrijgbaar via xanderderycke.be. Wie HHVB 2023 wil herbeleven, kan morgen, 5 januari, terecht op VRT Canvas en VRT MAX.

De voorbije jaren maakte Xander De Rycke naam en faam met zijn conference ‘Houdt het voor bekeken’ (HHVB). Als geen ander is hij in staat om het Vlaamse medialandschap onder de loep te nemen en daarbij geen spaan heel te laten. Eind dit jaar trekt hij opnieuw naar Lotto Arena Antwerpen met een verse portie gevatte kritiek en hilarische observaties over de Vlaamse film en televisie van 2024. Met voorsprong de enige eindejaarsconference die ertoe doet.

In de voorbije editie scheen De Rycke o.a. zijn licht op de overmatige aanwezigheid van De Verhulstjes op televisie. Hij sprak zich uit over het bijzondere filmjaar met sterke releases (Zillion, Onze Natuur, Rebel) maar ook over enkele die de wenkbrauwen deden fronsen (REWIND van YouTube-duo CEMI, H4Z4RD). Hij uitte zijn verwarring over hoe kijkcijfers tegenwoordig gerapporteerd worden en creëerde met HHVB Studios zijn eigen Vlaamse cinematic universe.

Wie er vorige week niet bij kon zijn, of alles graag herbeleeft, kan morgen (5 januari) op VRT Canvas terecht. De hoogtepunten uit ‘Xander De Rycke houdt het voor bekeken 2023’ worden er om 20u40 uitgezonden. Nadien is de integrale show te bekijken op VRT MAX.

MOSSELEN OM HALF TWEE LIVE

Vooraleer De Rycke opnieuw neerstrijkt in Lotto Arena, trekt hij van januari tot mei 2024 nog op livetour met zijn podcast ‘Mosselen om Half Twee’. Jelle De Beule is zijn vaste compagnon de route. Samen met tal van special guests gaan ze voor de betere toogpraat, sappige anekdotes, glorieuze nonsens en waarschijnlijk een vleugje Eddy Wally. De Rycke & De Beule houden halt in Eeklo en Zele, respectievelijk hun hometown. Ook in Leuven, Gent (tijdens de scifi-beurs FACTS) en Antwerpen staan er shows gepland. Tickets zijn verkrijgbaar via xanderderycke.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over