In het voorjaar van 2021 releasete Xander De Rycke HHVB Covid-19 special op Streamz. Nu, enkele maanden later, lost hij een nieuwe special op de streamingdienst: Uitgerust & Immuun. Een stand-up show waarin hij al zijn avonturen en bedenkingen tijdens de lockdowns in ons land bundelt. De show, opgenomen in het OLT Rivierenhof in Antwerpen, is vanaf vandaag exclusief te zien op Streamz.

Uitgerust & Immuun
"De show die niet had mogen bestaan, in een jaar dat er helemaal anders had moeten uitzien”, zo omschrijft De Rycke zijn special Uitgerust & Immuun. Een show die voor De Rycke startte als een 'interim-voorstelling', nadat zijn Bekend & Bescheiden tournee werd uitgesteld vanwege het coronavirus. Uitgerust & Immuun werd in de zomer van 2020 succesvol gespeeld op o.a. de zomerbar van Rock Werchter. In het najaar van 2020 verscheen Uitgerust & Immuun ook op limited edition vinyl, die in een recordtempo uitverkocht was.

De tour werd in de zomer van 2021 hervat als Uitgerust & Immuun: Golf II. Een bijgewerkte versie met extra materiaal. Van enerverende supermarktbezoeken over Jürgen Conings tot Center Parcs en erectieversterkende middelen. Het is deze 'Golf II'-versie die vanaf vandaag te zien is op Streamz.

Bekijk hier de trailer voor 'Uitgerust & Immuun'

XDR15 in Lotto Arena
Intussen maakt De Rycke zich op voor XDR15: een exclusieve special naar aanleiding van zijn 15 jaar carrière in comedy. Hij maakte tot dusver 7 stand-up shows en 5 HHVB-specials, schreef 2 biografieën bij elkaar en veroverde met Mosselen om Half Twee een cultstatus in de podcastwereld. Reden genoeg voor een groots feest. Op 27 november 2021 brengt hij in 'XDR15' de fan favorites, maar ook nieuw materiaal. One day only in de Antwerpse Lotto Arena.

— Uitgerust & Immuun is vanaf vandaag exclusief te bekijken op Streamz. Ook De Ryckes vijf HHVB specials, zijn stand-up show Quarter-life Crisis en de talkshow Vanavond Live zijn te bekijken op Streamz.

— Tickets voor XDR15 in de Lotto Arena zijn verkrijgbaar via www.xanderderycke.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over