Op vrijdag 17 april komt de WWE Live Tour naar de Lotto Arena in Antwerpen! Het wordt opnieuw een niet te missen avond, vol spanning en spektakel. Een ijzersterke competitie, bikkelharde duels en spannende ontmoetingen tussen de beste teams en grootste rivalen.

WWE is het razend populaire worstelprogramma dat overal ter wereld op tv wordt getoond. De live show, waarin een aantal gerenommeerde kampioenen het tegen elkaar opnemen, toert ook de hele wereld rond.

Voor de nieuwe WWE Tour werden WWE Raw en WWE SmackDown samengevoegd tot één evenement: WWE Live. In de Lotto Arena zullen onklopbare helden als John Cena, Alberto Del Rio, Big Show, Dolph Ziggler, Randy Orton, Kofi Kingston, CM Punk, R-Truth, AJ Lee, Natalya en vele anderen voor de ogen van de Belgische diehard fans strijden om de titel. De exacte line-up zal later bepaald worden en is steeds onder voorbehoud van last minute wijzigingen.

In België heeft de WWE heel wat toegewijde fans. Keer op keer trekken de worstelaars bij ons volle zalen. Op 17 april 2015 zullen de WWE Superstars en Divas in de Lotto Arena het beste van zichzelf geven. Aarzel dus niet te lang als je de nieuwe WWE LIVE Tour vanop de eerste rij wil zien! End Content Text

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
WWE Live
Datum: 
Vrijdag 17 april 2015
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over