De negende CD van K3: “Kusjes” met daarop onder andere de zomerhit Kusjesdag is alweer een schot in de roos. De CD bundelt weer twaalf leuke en vrolijke liedjes waarvan de fans ongetwijfeld zullen smullen. Vorig weekend stelden de meisjes hun nieuwe CD “kusjes” voor met een heuse kusjesparade in Oostende, Antwerpen, Hasselt en Rotterdam. Duizenden fans stonden dan ook langs het parcours om toch maar een glimp van de meisjes te kunnen opvangen.

K3 eert de mama’s
Op hun nieuwe album “Kusjes” zingt K3 het mooie “Je mama ziet je graag”. Het nummer is een ode aan alle mama’s onder ons. Het is tevens ook Kathleen’s favoriete nummer op de nieuwe CD want zegt ze zelf: “Ik heb de liefste mama van de hele wereld.” Het is trouwens niet het eerste familielid dat K3 eert. In 2000 eerde K3 de oma’s al in de hit “oma’s aan de top” en 2 jaar later werden de papa’s in de bloemen gezet op verliefd (2002) met “Papapa”.

Platinum in voorverkoop
Wat jaren geleden begon als een gooi naar een plaatsje in de finale van de Belgische preselecties van Eurosong, is intussen uitgegroeid tot een hype in Vlaanderen en Nederland. Met deze nieuwe CD bewijst K3 nogmaals dat ze er staan: in voorverkoop gingen maar liefst 20.000 CD over de toonbank in België! Dit resultaat is dan ook goed voor platina plaat! Dat is in de huidige, moeilijke cd-markt zonder meer een opmerkelijke en zeer sterke prestatie. Het mag duidelijk zijn: Karen, Kristel en Kathleen zijn nog altijd immens populair.

Nieuwe K3-film in december
In december van dit jaar zal er ook nog een splinternieuwe film van K3 in de Vlaamse en Nederlandse bioscopen verschijnen: “K3 en de Kattenprins”. In deze film vinden de meisjes van K3 in hun slaapkamer een geheimzinnig sprookjesboek. Daarin verschijnt het gezicht van een knappe prins. Die werd vervloekt door de slechte kattenkoningin. Als hij voor middernacht zijn “ware liefde” niet kust, zal hij veranderen in … een kat!

Op het nieuwe album staan trouwens al 3 nummers uit de film, namelijk “prinsen”, “vliegen als een vogel” en “ware liefde”.

Wedstrijd
Naar aanleiding van de release van deze nieuwe parel van K3 mogen wij nu 3 exemplaren weggeven. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is ons het antwoord bezorgen op volgende vraag: In welk jaar nam K3 deel aan de preselecties van Eurosong?

De tracklist:
01. Kusjesdag
02. Je mama ziet je graag
03. Mama Billy
04. Sterren
05. Jongen van mijn dromen
06. Ons huis
07. Dansvloer
08. De wereld veranderen
09. Sproetjes
10. Vliegen als een vogel *
11. Prinses *
12. Ware Liefde *
*Deze songs komen uit de nieuwe K3-film: K3 en de Kattenprins!

Wedstrijdpagina

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: