Eén viert de Vlaamse feestdag met live muziekshow vanuit Antwerpen

Op zaterdag 11 juli vat Geena Lisa post op de Grote Markt in Antwerpen voor een feestelijke show op de Vlaamse feestdag, in samenwerking met ‘Vlaanderen Feest!’ vzw. Het Feest van de Vlaamse Gemeenschap wordt rechtstreeks uitgezonden op Eén met een heleboel artiesten die uitsluitend Nederlandstalige muziek brengen. Soms alleen, soms in een verrassende samenzang.

Een extra feestelijke toets komt er onder andere van Willy Sommers, Bart Kaëll, De Romeo's en Garry Hagger. Zij zingen samen het officiële 'Vlaanderen Feest!'-lied 2015: "Omdat ik Vlaming ben". Het lied werd geschreven door Udo, de productie werd gedaan door Bert Gielen.

Ook Christoff is er bij. Hij brengt "Vergeven kan, vergeten niet". Daarnaast verwacht Geena Lisa ook nog Bart Herman, Stan Van Samang, Nicole & Hugo, Will Tura, Slongs Dievanongs,Safi & Spreej, Jonas Winterland, Laura Omloop, K3 en De Geest.

Stan Van Samang, Slongs Dievanongs en Nicole & Hugo staan zelfs voor het eerst samen op het podium met de hit ‘Goeiemorgend, Goeiendag’. Ze brengen het lied elk in hun eigen versie.

Vlaanderen Feest! wordt live uitgezonden op Eén, vanaf 20.30 uur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: