Wendy Timmers uit Alken (32) is vandaag in Sint-Niklaas bekroond tot De Lekkerste Mama van Vlaanderen. Q-music-dj Wim Oosterlinck had de actie op poten gezet speciaal voor Moederdag. De winnares mag voor 10.000 euro shoppen in het Waasland Shopping Center en komt op de cover van P-magazine.

Wendy: “Ik ben superblij én trots dat ik De Lekkerste Mama van Vlaanderen geworden ben. Mijn man en mijn kindjes wisten dat al, maar ik ben toch verrast. En nu ga ik shoppen! (lacht)”

Milfie

De 4 finalistes van De Lekkerste Mama van Vlaanderen moesten zich bewijzen tijdens een spannende finale in Sint-Niklaas. Ze moesten in gala, gekleed als secretaresse én in bikini paraderen over de catwalk. De kandidates poseerden voor een zogenaamde ‘milfie’ – een voor de gelegenheid aangepaste selfie – en werden onderworpen aan een intieme vragenronde op schoot bij Wim Oosterlinck.

Uiteindelijk besliste de jury, bestaande uit Stan Van Samang, Luk Wyns, Kürt Rogiers en hoofdredacteur van P-magazine Jeroen Denaeghel, dat Wendy Timmers uit Alken De Lekkerste Mama van Vlaanderen werd.

Eerbetoon aan alle lekkere mama’s

Wim Oosterlinck ging voor Moederdag 2014 op zoek naar De Lekkerste Mama van Vlaanderen om zo een eerbetoon te brengen aan de talloze lekkere mama’s die Vlaanderen rijk is.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: