De jury van Mijn Pop-uprestaurant! heeft al vier restaurants bezocht, nu trekken ze naar BUFF in Oostende. Spannend voor de kandidaten, want er wordt een wildcard uitgedeeld. Het duo dat die wint komt namelijk niet in aanmerking voor een eerste sluiting. In aflevering tien wordt duidelijk welk restaurant zeker gespaard blijft van de eerste sluiting. Bovenop de wildcard krijgt het winnende duo ook nog een speciale masterclass van sterrenchef Peter Goossens. De inzet is groot!

Thomas en Alexia zijn nerveus voor het bezoek van de jury. Ze hebben nog nooit goed kunnen scoren, maar sinds chef Jeremy er is, lijkt alles gesmeerd te lopen in Oostende. Hij moet het wapen worden om het deze keer eindelijk goed te doen.

Bij Manil’s in Antwerpen leek alles van een leien dakje te gaan, maar toch is er een kink in de kabel. De communicatie tussen de twee zussen verloopt stroef en de onderhuidse spanningen stapelen op. Daarnaast lijkt het geen evidentie voor de jongedames om hun personeel in het gareel te houden.

De ambitieuze Fee en Jonas moeten nog wat op adem komen na het bezoek van de jury want hun service verliep niet helemaal foutloos. Ze krijgen enorm veel steun van de Aalstenaars, maar de beslissing van de wildcard ligt in handen van de jury.

In Asparaguus werken Dries en Guus verder aan hun taartenassortiment. Sergio was er lovend over, maar miste variatie. Guus probeert daarom een zeer bijzondere vlaai te ontwikkelen: ééntje met asperges. In Brussel moeten Miguel en Liselotte het jurybezoek nog wat verder verteren. Er was positieve feedback maar ook een aantal minpuntjes. Miguel gaat aan de slag met zijn eclairs. Hulpkok James heeft daarnaast een hele lijst met opmerkingen gemaakt die hij met het hele team wil bespreken. Volgens James moet Miguel zich dringend opwerpen als een échte chef.

Mijn Pop-uprestaurant!: elke dinsdag en donderdag om 20.35 bij VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: