Fans van Alex Agnew: UNITE!

n de nieuwe podcast “Welcome to the AA!” gaat comedian Alex Agnew elke week op zoek naar mensen of onderwerpen die deel uitmaken van zijn leefwereld.
Samen met partner in crime en man achter de knoppen Andries Beckers ontvangen ze gasten uit binnen- en buitenland en bespreken ze de stand van alles wat hen aanbelangt.

"Al jarenlang kijk ik naar talkshows op tv en vraag ik me af waarom niemand vragen stelt over onderwerpen die mij interesseren. Waarom alles toch herleid moet worden tot een soundbyte of een of ander promopraatje?. De ideale manier om dit wel te doen zonder enige inmenging is een podcast.
En uiteraard: Wat je zelf doet, doe je beter! Welcome to the AA!”

Vanaf maandag 9 april 2018 gaan de eerste 2 episodes online via o.a. iTunes en ook te bekijken op het AlexAgnewOfficial youtube kanaal .

Episode #1: Marcel Vanthilt

Alex Agnew was amper 15 toen Marcel Vanthilt in 1987 zijn debuut bij MTV maakte en net zoals zoveel generatiegenoten werd ook Alex Agnew in die periode muzikaal gevormd door het fenomeen MTV. Doorheen de jaren zat Alex Agnew geregeld bij Marcel Vanthilt aan tafel in diverse TV programma’s dus werd het stilaan tijd om de rollen om te draaien.

In deze episode leren we dat beide heren niet enkel een voorliefde voor anarchie delen maar ook gemeenschappelijke eye openers hebben in de “Sapiens” en “Homo Deus” boeken van Yuval Noah Harari.

Verder vertelt Marcel Vanthilt ons wat ie zo hard mist op de radio, neemt hij ons terug naar enkele van zijn memorabele interviews in de MTV periode en is zijn oudste zoon meer fan van de stiltes tussen de songs op zijn nieuwe plaat CASHCASH dan van de songs zelf.

Kortom, Welcome to the AA!

Episode #2: Raw

Het terugvinden van een VHS cassette van Eddie Murphy’s comedy show Raw is het begin van een aflevering over de invloed van Eddy Murphy op Alex Agnew zijn comedy carriere.

Toekomstige gasten April-Mei

  • Tom Waes
  • Geert Hoste
  • Ben Dandois (MMA Kampioen en pionier op vlak van Mixed Martial Arts in België)
  • Xander De Rycke
  • Sven De Ridder

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over