Plopsa Indoor Hasselt gaat een drukke herfst tegemoet. De weekenddagen in het najaar zijn in het overdekte themapark al voor 55% uitverkocht. Plopsa raadt iedereen die er in het najaar nog graag wil bij zijn aan z’n tickets op voorhand te kopen via www.plopsa.be

Ideale locatie voor bedrijfsfeesten
Plopsa Indoor Hasselt gaat een druk najaar tegemoet. Meer dan de helft van de weekenddagen in het najaar zijn al uitverkocht. Het overdekte themapark is de ideale locatie voor bedrijfsfeesten, zowel overdag als ‘s avonds. Steeds meer bedrijven kiezen dan ook voor deze unieke locatie voor hun klantendag, sintfeest of ander personeelsfeest.

300.000 bezoekers
Op 11 & 12 oktober, 25 & 26 oktober, 15&16 november, 23 november, 29 november, 6 & 7 december en 13 & 14 december is het populaire indoorpark al uitverkocht. Het ziet er dan ook naar uit dat Plopsa Indoor Hasselt dit jaar voor het eerst de kaap van de 300.000 bezoekers zal overschrijden.

Tickets in voorverkoop
Bezoekers die dit najaar graag nog een bezoekje brengen aan Plopsa Indoor Hasselt worden dan ook aangeraden tickets via www.plopsa.be te reserveren op datum. Zo genieten ze niet alleen gegarandeerde toegang en dit aan een voordeeltarief (14 euro ipv 15 euro) maar vermijden ze ook eventuele wachtrijen aan de kassa.

Interactieve kalender
Op www.plopsa.be kunnen de bezoekers ook de interactieve kalender raadplegen waarop de meest recente openingstijden aangegeven zijn.

Druktelijn
Wie niet over tickets met gegarandeerde toegang beschikt maar wel al in het bezit is van voorverkooptickets, kan op de dag van het bezoek de druktelijn raadplegen op het nummer +32 (0)70 69 69 70.

Nieuwe attractie
Plopsa Indoor Hasselt pakt na de kerstvakantie uit met een nieuwe attractie. De populaire molen, de Vliegende Fietsen, komt er in een nieuwe Mega Mindy-zone. Bezoekers moeten zelf trappen. Hoe harder ze trappen, hoe hoger ze vliegen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: