Het contract geldt voor de komende vijf seizoenen.

Zopas werd door VRT en Eleven Sports een overeenkomst getekend met betrekking tot de Jupiler Pro League. Eleven Sports verwierf eerder dit jaar de uitzendrechten voor het Belgisch voetbal. Wat betekent dit concreet voor Sporza radio, televisie en online?

Op televisie blijven de rechten op het maandagavondmagazine onveranderd behouden. Hierdoor kan de voetbaltalkshow Extra Time maandag op Canvas aan zijn twaalfde seizoen beginnen. Verder zal Sporza op Radio 1 live-verslag kunnen blijven uitbrengen van de wedstrijden in de Pro League. Elke speeldag zal Sporza op zondagavond via de digitale kanalen (sporza.be en de sporza-apps) clips kunnen brengen met daarin de hoogtepunten van de speeldag.

Verder verwierf VRT ook de rechten op de hoogtepunten van de ‘Women's Super League’, de hoogste klasse in het vrouwenvoetbal.

Tot slot zal Sporza ook journalisten en commentatoren ter beschikking stellen van Eleven Sports. Zo zullen Filip Joos, Peter Vandenbempt en Aster Nzeyimana via Eleven Sports te zien en te horen zijn.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over