In de derde aflevering van Het perfecte koppel wordt het kerstfeest van twee Ekeraars danig op zijn kop gezet. Philip Verwerft (50) en Julie Bekaert (31) zouden de avond van hun ontvoering door Cath Luyten net de pakjes openmaken. Maar dat zal voor na zondag zijn, want eerst moeten ze bij Marcel Vanthilt de ultieme relatietest doorstaan, een relatietest waarbij tienduizend euro op het spel staat.

De beproeving wordt voor Philip en Julie nog groter dan voor andere liefdesparen die deelnamen aan Het perfecte koppel. Begin november werden Philip en Julie immers de trotse ouders van hun eerste kindje, baby Jack. Wat er met Jack gebeurt als Cath Luyten Philip en Julie twee dagen voor hun aantreden in de studio genadeloos uit elkaar haalt, zal zondag blijken.

Philip en Julie leerden elkaar kennen op 24 december 2009, toen Julie bij bankier Philip aanklopte voor een woonlening. Een jaar lang verzon Philip de ene smoes na de andere om de knappe roodharige Julie terug te zien. Ze ging overstag toen hij haar plots kuste. Het

leeftijdsverschil van net geen twintig jaar – hij is 50, zij 31 – wakkert hun liefdesvuur sindsdien alleen maar verder aan.

Puberzonen

Als Philip niet aan het bankieren is, maakt hij tijd voor wildfotografie en wielrennen. Julie is gek op paardrijden, op ballet, en op de puberzonen van Philip. Roan (14) en Nick (19) zijn héél blij met hun knappe stiefmoeder. Eindelijk iemand die mee is met hun muziek. “Als we met papa naar Werchter gaan, denkt hij dat Arctic Monkeys een circusact is met apen”, zegt Roan. Voor hen is Julie een verademing.

Zondag in Het perfecte koppel voor het eerste een nieuw samengesteld gezin. Hoe het na vijf quizrondes en twee loodzware opdrachten samengesteld zal zijn, zien de kijkers in Het perfecte koppel op Eén.

Het perfecte koppel: op zondag om 20.30 u. op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: