Vanaf 23 juli komen de bekendste vliegtuigen uit Planes opnieuw aangevlogen voor een spannend avontuur waar natuurlijk ook nieuwe personages en Vlaamse stemmen bijhoren!

Heel wat stemmen die we kennen van de eerste Planes keren terug, toch zullen de fans er enkele nieuwe ontdekken. Niemand minder dan Ella Leyers vertolkt de rol van Dipper (de super scooper en kameraad van Dusty), Jenne Decleir kruipt in de huid van Maru (de grappige mechanicien), Blade (de chef van het brandweerkorps) krijgt de stem van Hans de Munter en Ludo Hellinx ontleent zijn stem aan Windlifter (de charismatische helikopter).

‘Planes 2’ is een nieuw comedy-avontuur over tweede kansen, met een dynamische crew van elite brandblussende vliegtuigen. Wanneer de wereldberoemde luchtracer Dusty verneemt dat zijn motor beschadigd is en hij misschien nooit meer kan racen, moet hij zijn plannen wijzigen en wordt hij geïntroduceerd in de wereld van brandbestrijden in de lucht.  Dusty verenigt zijn krachten met de veterane ‘fire and rescue’ helikopter Blade Ranger en zijn moedig team: levendige super scooper Dipper, heavy-lift helikopter Windlifter, ex-militair transport Babbie en een levendige bende met moedige all-terrain voertuigen bekend als The Smokeyjumpers. Dit onbevreesde team vecht samen tegen een gigantische bosbrand en Dusty leert wat nodig is om een echte held te zijn. 

Disney by Samsonsite 

Samsonite®, al meer dan 100 jaar het grootste bagagemerk ter wereld, stelt met veel trots haar nieuwe Disney by Samsonite™ collectie voor dat vanaf deze zomer beschikbaar zal zijn. Hoewel de collectie vooral op kids gericht is, zijn er ook meer gesofisticeerde koffers en tassen voor volwassenen. De lancering van de tassen van Disney Planes zal gelijk lopen met de release in de bioscoop van de film ‘Planes 2.

Afspraak op woensdag 23 juli in de bioscoop!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over