Op zondag 14 juni staat Villa Vanthilt helemaal in het teken van Gent. Marcel Vanthilt heeft het met politici Daniël Termont en Freya Vandenbossche over hun band met Gent en met Luc De Vos over twintig jaar Gorki. Komen ook langs in de villa op het Sint-Pietersplein: actrice Barbara Sarafian en atleet Stefaan Engels.

Eén week na de verkiezingen praat Marcel met het Gentse politieke duo Daniël Termont en Freya Vandenbossche. Ze tonen foto’s van hun leven in Gent en vertellen waarom ze zot zijn van hun stad. Uiteraard feliciteert Marcel Freya ook met haar zwangerschap.

De Gentse groep bij uitstek, Gorki, bestaat twintig jaar en dat viert Villa Vanthilt met Luc De Vos. Hij vertelt over zijn mooiste momenten, het succes van Mia en zo veel meer. Aan het einde van de uitzending is er livemuziek van Gorki.

Het Gentse dialect klinkt prachtig en dat vindt ook Barbara Sarafian. Zij staat binnenkort op de planken met een toneelstuk dat volledig in het Gents wordt opgevoerd. Hoe goed is het Gents van Marcel? Zondag wordt het duidelijk.

De voorlopig nog onbekende Gentenaar Stefaan Engels loopt volgend jaar elke dag een marathon, 365 dus in totaal. In Villa Vanthilt warmt hij zich alvast op; hij loopt live in het programma een marathon. Wie zin heeft om mee te lopen of om te komen kijken, is zondag van harte welkom op het Sint-Pietersplein.

Allemaal vree wijs dus, zondagavond in Villa Vanthilt op Eén.

Villa Vanthilt: op zondag 14 juni om 22.10 uur op een

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: