Live is Live kondigt vijf nieuwe namen aan: Belle and Sebastian, Sylvie Kreusch, Whispering Sons, The Hickey Underworld en School is Cool

De tweede editie van Live is Live krijgt meer en meer vorm, want er worden vijf namen toegevoegd aan de affiche: Belle and Sebastian, Sylvie Kreusch, Whispering Sons, The Hickey Underworld en School is Cool tekenen present voor de tweedaagse in het Middenvijver-park.

Eerder werd al aangekondigd dat zondag 25 juni een ware dEUS-dag wordt, want de Antwerpse band is co-curator van deze festivaldag op Live is Live. Met hun zegen staan Belle and Sebastian, Whispering Sons en The Hickey Underworld ook op het podium op Linkeroever. De Schotten van Belle and Sebastian hebben in het afgelopen jaar twee albums uitgebracht: ‘A Bit of Previous’ en het in januari verschenen ‘Late Developers’. Zo is de groep weer op koerssnelheid om de meest sympathieke en aanstekelijke festivalband van zomer 2023 te worden. Whispering Sons brengt steeds een ontluisterende en vervreemdende performance, zelfs als de zon nog niet onder is. The Hickey Underworld kondigde nog maar net hun comeback aan, in juni mag de groep al hun nieuw materiaal voorstellen aan eveneens hun thuispubliek.

Op zaterdag 24 juni sluiten Sylvie Kreusch en School is Cool zich aan bij The War On Drugs, Balthazar en Warpaint. Sylvie Kreusch bevestigt met de plaat ‘Montbray’ haar status als charismatische frontvrouw en etaleert ook haar talent als songschrijver. ‘Walk Walk’ is de meezinger bij uitstek geworden. De vijfde plaat ‘Brittle Dream’ van School is Cool staat alweer boordevol energieke en catchy nummmers, en de Antwerpse groep staat te springen om deze in het park van Middenvijver te spelen.

Heel wat extra moois voor de tweede editie van Live is Live! Meer namen worden binnenkort toegevoegd aan de line-up. Hou je ook klaar voor nog meer verrassingen.

Zondagtickets voor Live is Live zijn verkrijgbaar vanaf 80 euro en zijn te koop vanaf woensdag 8 februari om 12u via www.liveislive.be. De upgrades zijn dan ook beschikbaar voor die dag. Tickets voor zaterdag 24 juni zijn reeds te koop.

PRAKTISCHE INFO
Live is Live
24&25 Juni 2023
Middenvijver Antwerpen (Linkeroever)

zaterdag 24 juni
The War On Drugs
Balthazar
Warpaint
Sylvie Kreusch
School is Cool

zondag 25 juni
dEUS
Belle and Sebastian
Whispering Sons
The Hickey Underworld

Tickets voor 24 juni zijn reeds te koop via liveislive.be.
Ticketverkoop voor 25 juni start woensdag 8 februari om 12:00 via liveislive.be.

Tickets en prijzen*:
Ticket: 80 euro
Frontstage upgrade: +30 euro
Tribune Seat upgrade: +25 euro
*Prijzen inclusief servicekosten

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over