VTM

681.857 televisiekijkers stemden afgelopen donderdag -31 januari 2008- af op de negende aflevering van ‘Babyboom’, wat resulteerde in een schitterend marktaandeel van 31,9% (VVA 18-54).

In de 10de en laatste aflevering van ‘Babyboom’ gaat de twintigjarige Elke samen met haar vriend Eugenio en haar moeder naar het geboortehuis van vroedvrouw Annemie. De jonge vrouw heeft sinds een paar uur weeën, maar de vroedvrouw ziet in één oogopslag dat de bevalling nog niet voor meteen is. En dat klopt als een bus. Pas enkele uren later bevalt Elke in het bad van haar tweede zoontje, in het bijzijn van Eugenio, haar mama en haar zus, die vroeger gestopt is met werken om dit grote moment mee te maken.

Kapster Wendy wil haar dochtertje Laure laten genieten van een professionele babymassage. Voor de baby is het best wel wennen aan de vreemde aanrakingen. Na de ontspannende massage krijgt Laure thuis nog een badje en dan is het tijd om te gaan slapen.

Sonja is in Antwerpen bevallen van haar dertiende kind, zoontje Xenthe. Hij is met een stuitligging ter wereld gekomen. Sonja en haar man Jos zijn er nog van onder de indruk. Meteen na deze bevalling heeft Sonja zich laten steriliseren en het zal nog even duren vooraleer ze verzoend is met het feit dat er geen kindjes meer bijkomen.

Over twee maanden zijn Nancy en Hilde mama en moeke. Ze leggen de laatste hand aan de voorbereidingen en leggen de kleertjes alvast klaar. Omdat Hilde de baby zelf niet draagt, wil ze elke dag contact met haar ongeboren dochter.

In 2005 overleed Roman Jason kort na de geboorte. Een jaar later kreeg Ellen een gezonde zoon, Tibau. Het derde kindje, Luna Kay, overleed tijdens de geboorte. Slechts één maand na het overlijden van Luna Kay raakte Ellen onverwacht opnieuw zwanger. Dit keer ging alles goed en beviel ze van dochtertje Michaela. Ellen en haar man hebben de dood van hun kindjes een plaats gegeven en durven stilaan dromen van nog een kleintje.

Babyboom vanavond om 21.10 uur op VTM

Tekst: VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: