Vanavond ontvangt Paul de Leeuw Tom Dice, die een unieke prijs ontvangt: de Gouden Dobbelsteen. Met Paul als ceremoniemeester belooft het een allesbehalve standaard Award-uitreiking te worden.

Al 20 jaar is Michel Vandenbosch hét gezicht van GAIA, reden genoeg voor Paul om hem te ontmoeten. Maar de “beestige” outfit die voor hem klaarligt, is ook voor hem ongezien.

Daarnaast heeft Paul vernomen dat er een tekort is aan stageplaatsen voor vroedvrouwen. Daarom besluit hij een aantal studentes hun kunsten te laten tonen op een levensechte pop, met Paul als mede-vroedman. Als dat maar goed komt…

De elfjarige Brecht wil dolgraag astronaut worden en om deze droom te verwezenlijken heeft Paul dé ideale manier gevonden. Met de “Who The Fuck is Hans Otten Kwiz” belandt Manneke Paul deze keer in Boekhoute, waar Gino al meer dan twee jaar treurt over de bruidstaart die op zijn huwelijk ontbrak.

Ook Eline De Munck passeert de revue, die meespeelt in de Crimiclowns-film die vanaf 3 april in de zalen speelt. Paul nodigt haar uit voor een dans, waarbij ze vertelt waarom ze zo genoten heeft van haar rol in de film en waarom ze maar geen vast vriendje vindt.

Dat alles en nog heel wat andere verrassingen, nu woensdagavond 3 april 2013 in Manneke Paul.

Manneke Paul, onvoorstelbaar onvoorspelbaar, aflevering 8 op woensdag 3 april 2013 om 21.35 bij VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: