Cinemaketen Utopolis organiseert deze woensdag een exclusieve steunactie voor de slachtoffers op Haïti. Per bezoeker van de avondvoorstellingen om 19u45 in de complexen van Mechelen, Turnhout, Aarschot en Lommel schenkt Utopolis 1 euro aan het getroffen land.

"Zodra we het schokkende nieuws vernamen van de aardbeving op Haïti groeide bij onze medewerkers het idee om een steentje bij te dragen", aldus Marketing Manager Tanja Piessens van Utopolis . "Als buurtcinema voelden wij duidelijk aan dat het thema leeft bij ons publiek en onze medewerkers: de mensen zijn begaan met het lot van de Haïtianen. Daarom organiseren wij woensdag een speciale steunactie voor het land."

Met de actie sluit Utopolis aan bij de initiatieven van de Vlaamse TV- en radiozenders: de 'HELP HAÏTI' spot en de benefietuitzending die VTM en VRT daags nadien live uitzenden. Utopolis schenkt per bezoeker op woensdagavond 1 euro aan dezelfde hulpverlenende organisaties als de Vlaamse media: Haïti Lavi, Artsen zonder Grenzen en het Rode Kruis.

Utopolis
Bioscoopketen Utopolis is de Belgische tak van Utopia, een Luxemburgse groep die actief is in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Belgische vestigingen van Utopolis zijn er in Aarschot, Lommel, Mechelen en Turnhout. Als derde grootste cinemaketen in Vlaanderen profileert de groep zich als buurtcinema met oog voor een kwalitatieve en hoogtechnologische filmervaring. Zo pakte Utopolis in 2007 als eerste uit met 3D-cinema in België.

Meer info: www.utopolis.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: