De voorbije zeven weken volgden de verrassende covers elkaar op in Liefde voor Muziek. Denk maar aan de emotionele nummers van Dana Winner, de aanstekelijke songs van Ian Thomas én natuurlijk de hit Honeybee van Johannes Genard. Nummers die ook door het grote publiek werden gesmaakt. De verzamel-cd Liefde voor Muziek komt nieuw binnen op de eerste plaats in de Ultratop 200 Albums en laat deze week dus K3 en Adele achter zich. Op maandag 29 februari 2016 is Liefde voor Muziek toe aan de laatste aflevering, waarin te zien is hoe de sterke songs tot stand zijn gekomen.

De artiesten geven een exclusieve inkijk in de voorbereidingen en repetities die aan hun muzikale trip voorafgingen. Liefde voor Muziek blikt ook terug op de sterkste fragmenten van het voorbije seizoen. Hoe kwamen de covers van Belle, Dana, Johannes, Eva, Paul, Ian en Sioen tot stand? Waarom maakten ze de nummerkeuzes die ze maakten? En wat wilden de artiesten vertellen met hun song? Het wordt allemaal duidelijk in de making-ofbeelden.

Ook de strafste songs uit Liefde voor Muziek worden nog eens op een rijtje gezet. Van The Old Man And The Sea over The World is Gonna End Tonight tot Let’s Dance of Like a Mountain. Johannes Genard laat zijn “hyperkinetische bewegingen” nog één keer los op Honeybee. Ian Thomas brengt zijn emotionele Song For My Dad en Dana Winner zingt haar indrukwekkende Een Zee Vol Dromen. Maar ook de andere grote hits van de artiesten passeren nog één keer de revue.

De volledige afleveringen van Liefde voor Muziek kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: