Het is vrijdag en zullen we jullie dus een overzicht geven van de Ultratop 50. Deze week ligt de nadruk vooral op het aantal nieuwkomers waarmee we ook gaan beginnen.

De eerste nieuwkomer is Depeche Mode met "Martyr". Hiermee komen ze binnen op plaats 48. 1 plaats hoger vinden we James Morrison met "You give me something". Paris Hilton heeft een opvolger klaar voor "Stars are blind" genaamd "Nothing in this world" en komt binnen op plaats 46.

Ook Sean Paul heeft een opvolger klaar. "Give it up to me" komt nieuw binnen op plaats 44 en is hopelijk het zoveelste succesnummer op rij van Sean Paul. Op plaats 42 vinden we Shakira terug met "Illegal". Binnenkort komt geeft ze het beste van zichzelf in het Antwerpse Sportpaleis maar momenteel komt ze nieuw binnen met "Hurt" op plaats 40. Natuurlijk hebben het dan over niemand anders dan Christina Aguilera.

Voor de volgende nieuwkomer moeten we naar helemaal bovenaan de Ultratop. U2 & Green Day komen binnen met " The saints are coming" op plaats 7. Dit mogen we op zijn minst een opmerkelijke prestatie noemen en is hiermee natuurlijk ook de hoogste nieuwkomer.

Voor de stijgers kunnen we het deze week zeer kort houden. We zullen beginnen met Beyonce die deze week met "Irreplaceable" 11 plaatsen stijgt en nu op plaats 26 terug te vinden is. Ook Madonna doet het goed met "Jump". Zij stijgt door van plaats 41 naar plaats 22.

De Sterkste stijger vinden we deze week terug op plaats 18. Ze komen van plaats 46 met het nummer "Smack that". Dan hebben we het natuurlijk over Akon feat. Eminem. Ook snow Patrol doet het goed en stijgt nogmaals door met "Chasing Cars". Ze stijgen 7 plaatsen en staan nu op plaats 17.

Inmiddels zijn we op in de top 10 aanbeland. Daar vinden we als eerste en dus op de 10de plaats Henkie met "Lief klein konijntje" terug. Zoals eerder vermeld hebben we ook een nieuwkomer in de Top 10. U2 & Green day komen met "The Saints are coming" zomaar uit het niets binnen op plaats 7.

Op plaats 5 vinden we Reborn terug die met "Don't ever go" 1 plaatsje wist te klimmen. Bon Sinclar blijft met zijn "Rock This Party" staan op plaats 4 en ook Kaye Styles blijft staan op 3 met "Prison Break". Mometeen bereid deze jonge snaak zich voor op Eurosong for kids in Boekarest en doet zijn "Tocht door het donker" het nog altijd uitstekend in België. Natuurlijk hebben we het dan over niemand anders dan Thor. En nog steeds op nummer 1 staan de Scissor Sisters met 'I don't feel like dancing'".

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: