© Diane De Leu

In het hart van bruisend Brussel op dezelfde locatie als de Viage Musical Dinnershow zijn op dinsdag 28 september de Vlaamse Musicalprijzen uitgereikt. Winnaar voor Beste Musical is de musical Ganesha geworden. Karin Jacobs (Ganesha) mocht de prijs voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in ontvangst nemen. Koen van Impe (Pippi Zet de Boel op Stelten) heeft de prijs voor Beste Mannelijke Hoofdrol in ontvangst mogen nemen. De uitreiking van de Vlaamse Musicalprijzen in Viage was volgens de vele aanwezigen een groot succes.

Met de uitreiking van de Vlaamse Musicalprijzen haalt Viage officieel de musicalwereld naar Brussel. Volgens Chris van Tongelen is dit een positieve impuls voor Brussel en omgeving. “Dat er tot voor kort in Brussel weinig spectaculairs te beleven viel op het gebied van cultuur en entertainment is onbegrijpelijk. De uitreiking van de Vlaamse Musicalprijzen in Viage is een goed begin. Met de Viage musical dinner show willen we op de lange termijn het aanbod van musical en entertainment voortzetten. Wat mij betreft hoeft men nu niet langer voor spektakel en entertainment naar Las Vegas. Brussel staat weer op de kaart en is back in showbusiness”, aldus een enthousiaste van Tongelen.

De Viage musical dinner show heeft een breed aanbod van musicals met als bedoeling om een breed publiek aan te spreken. Jong of oud, Franstalig of Nederlandstalig, er is voor ieder wat wils. De cast brengt highlights uit onder andere Mamma Mia!, Miss Saigon, Evita, Hairspray en Les Miserables. Met musicalsterren zoals Jan Schepens (Beauty and the Beast, Les Miserables), Sasha Rosen (Grease, Alice in Wonderland) en Fleur Brusselmans (Op zoek naar Maria) staat deze productie garant voor professionaliteit en entertainment van een hoog niveau.

Verwacht wordt dat de show een impuls zal geven aan de culturele ontwikkeling van de Europese hoofdstad.

De Viage musical dinner show is elke donderdagavond te bewonderen aan de Anspach Boulevard 30 in het centrum van Brussel. Tickets kosten 125 euro en zijn te reserveren via 070-443443 of via www.sherpa.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: