Dinsdag 19 december ontvangt Jan De Meulemeester in zijn wekelijkse De Meulemeester in Debat N-VA-voorzitter en Antwerps burgemeester Bart De Wever. Samen zullen ze praten over de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar en de strijd voor de burgemeesterssjerp in Antwerpen. Het is de laatste aflevering van dit jaar van het wekelijkse politiek programma dat alleen online via vtmnieuws.be en Facebook te zien is, en ook via podcast te beluisteren is.

De Wetstraat kijkt dinsdag ongetwijfeld mee want de voorbije maanden kon Jan De Meulemeester telkens straffe uitspraken ontlokken van politici zoals Wouter Beke (‘De NV-A zou zich beter op haar eigen problemen focussen.’), Pol Vandendriesche (‘Er zullen waarschijnlijk anti-N-VA-coalities worden gesmeed zullen in Brugge.’) en Daniel Termont (‘Ik begrijp niet wat Mathias De Clercq bezielt door met N-VA te heulen.’) Reacties die telkens het nodige stof deden opwaaien in de Wetstraat.

EXCLUSIEVE DOSSIERS ONLINE

VTM NIEUWS is naast De Meulemeester in Debat zijn online aanbod volop aan het uitbreiden, met exclusieve content die alleen via vtmnieuws.be te bekijken is. Zo stelde gerechtsspecialist Faroek Özgünes een lijvig dossier samen over De Bende van Nijvel, waarin hij niet alleen achtergrond geeft bij de recente onthullingen over de identiteit van de zogenaamde ‘Reus’, maar ook een overzicht van het hele Bendedossier met artikels, foto’s, archiefmateriaal en een tijdlijn van de laatste dertig jaar. Dit dossier kan alleen online gelezen worden.

Ook Jan De Meulemeester brengt volgende een eigen dossier online over de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Jan focust daarin op wat er lokaal in de verschillende grote steden op het spel staat, maar verduidelijkt ook hoe de verkiezingen ook de nationale politiek zullen beïnvloeden.

Met het eind van het jaar in zicht brengt vtmnieuws.be online ook verschillende overzichten met o.a. de strafste beelden van het jaar, de hete hangijzers waar de Vlaming al dan niet van wakker lag, bekende namen die het voorbije jaar overleden, bloopers enz. Ook komen er vier verschillende podcasts waarin nieuwsankers zoals Stef Wauters en Freek Braeckman, maar ook VTM journalisten zoals Romina Van Camp en Robin Ramaekers terugblikken op het voorbije jaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over