‘Als ik over de liefde zing’, de show met Davy Gilles en Sasha Rosen, loopt dit en volgend jaar nog door. Maar toch komt de vzw Kempenshows al op de proppen met een nieuwe productie. Het is al de vierde van deze dynamische vereniging. Dit keer pakken de organisatoren uit met het verzoekprogramma ‘U vraagt, wij zingen’. De mensen mogen uit een lijst van vijftig liedjes kiezen wat ze willen horen. En ze mogen ook vertellen waarom ze een bepaald liedje graag horen. De première vindt plaats op donderdag 11 november om 14.30u in Hof ter Rielen, Turnhoutsebaan 181, Kasterlee.

Aan dit programma werken verschillende ervaren artiesten mee. Om te beginnen zijn er Marina en Willy van het orkest The Dukes. Zij reizen al jaren Vlaanderen rond met hun populaire muziek en bovendien speelt Marina hawaiaanse gitaar, een streling voor het oor. Ook Dennie Damaro is van de partij. Hij had geen moeite om liedjes te selecteren voor dit programma. In de loop van zijn carrière heeft hij al een heleboel cd’s uitgebracht, met heel veel meezingers en af en toe ook wat ballades. En dan is er nog showbeest Nicky Bandera, die we nog kennen van ‘Muzikale Pareltjes uit de Kempen’ en die pas een album uit heeft met Nederlandstalige liedjes.

U vraagt, wij zingen, donderdag 11 november, Hof ter Rielen, Turnhoutsebaan 181, Kasterlee, info en reservatie: 014 85 02 24 of 0478 58 19 37.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: