Gisteren werd door de filmploeg van Dossier K. een nieuwe poging ondernomen om te filmen in de Antwerpse ruien.

Gisterenochtend streek de filmploeg van Dossier K., de misdaadthriller van Jan Verheyen, neer op een erg ongewone plek in Antwerpen. Voor de tweede keer trachtten ze hun ondergrondse opnames vast te leggen en ditmaal met meer succes !

Begin juni, bij de start van de opnames in Antwerpen, stonden een dag lang opnames gepland in de Antwerpse riolen. Door het aanhoudende slechte weer van begin juni, bleek bij aankomst een deel van het electro-materiaal onder water te staan en te zijn weggespoeld. De electro-ploeg had een dag eerder alle voorbereidingen getroffen maar bij de start van de opnames op 10 juni, werd in allerijl besloten om over te schakelen op plan B en de opnames uit te stellen tot drogere weersomstandigheden.

Deze opnames vonden uiteindelijk deze ochtend plaats. Alles is uitstekend verlopen. Nu is het aftellen naar de laatste vijf draaidagen van Dossier K.

Op 9 december wordt deze spannende misdaadthriller over de Albanese maffia met Koen De Bouw, Werner De Smedt, Hilde Debaerdemaeker en Blerim Destani in de hoofdrollen, verwacht in de Belgische bioscopen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: