Op vrijdag 22 januari wordt voor de tweede keer de Aarschotse Nieuwjaarsrevue georganiseerd.

De editie van vorig jaar trok maar liefst duizend enthousiaste Aarschottenaren naar de Stadsfeestzaal. Aanleiding was de heropening ervan. De eerste editie was zo’n enorm succes dat een vervolg niet kon uitblijven. Deze tweede editie heeft ook nu weer een sterke affiche, waar humor, dans en zang centraal staan.

Het voor- en naprogramma wordt ingevuld door talent van eigen Aarschotse bodem. ‘Moustache’ en ‘Frederic’ openen de avond, gevolgd door saxofonist ‘Franky Hayse’ en zanger ‘Steve”. Hoofdacts zijn de ‘Luc Caals Comedy Club’, met orkest Luc Caals en gastvedette ‘Christoff’. In de after party werd het geweldige ambiancemakend Gelroods duo ‘Ambi Pur’ geprogrammeerd.

De Nieuwjaarsrevue vindt plaats op vrijdag 22 januari om 20u in de Stadsfeestzaal, Demervallei 14 te Aarschot. De Aarschottenaar betaalt slechts € 5 inkom. Mensen van buiten de stad Aarschot betalen € 15. Ook kunnen alle aanwezigen meedoen aan een gratis tombola, aangeboden door de partners.

Kaarten kunnen aangekocht worden in het Stadhuis van Aarschot, bij Intratuin Aarschot en in het Theatercafé Gouden Leeuwke, Bonewijk Aarschot. Reserveren kan ook via mail info@nieuwjaarsrevue.be. Info: 016 44 50 40 of 0472 42 32 29.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: