Op zondag 3 juni geeft de TV Band een optreden in Merksem. Tal van bekende televisiegezichten zullen er begeleid door een zeskoppige band op het podium staan. Loes Van den Heuvel (FC De Kampioenen), Marleen Merckx en Ronny Daelman (Thuis), Frank Van Erum (Thuis, Verschooten en zoon, Emma), Erik Goris, Guillaume Devos en Anneke Van Hooff (Familie) brengen er enkele nummers solo maar zorgen ook voor leuke duetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vocaal duel tussen een ‘Kampioen’ en een ‘Thuis’ acteur ? Of een duet tussen vader en zoon uit ‘Familie’ ? Of wil je zelf eens oordelen of Simonneke uit ‘Thuis’ lid zou kunnen worden van K3 ?

Vooraf staan nog twee andere actrices op het podium. Jenna Vanlommel en Tatyana Beloy (allebei uit ‘Spring’) laten de aanwezige kinderen een klein uurtje leuke kinderliedjes meezingen. ‘Antwerpen zingt’ voor kinderen dus…

Kom zelf kijken en luisteren : de TV Band, op zondag 3 juni om 16u00 in het Fort, aan de Fortsteenweg in Merksem. De toegang is gratis. Meer info vind je op www.tvband.be. Op zondag 3 juni vindt in en rond het Fort de ‘Fietseling’ plaats, met wandelingen en fietstochten die vertrekken en aankomen in het Fort van Merksem.

www.tvband.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: