In de foto’s en video's van Trixie Whitley wordt er keer op keer veel aandacht geschonken aan sterke beelden, aan sfeer en aan de styling. In haar nieuwe video voor ‘Never Enough’, de derde single uit ‘Fourth Corner’, is dat niet anders. Trixie werkte dit keer samen met de Amerikaanse regisseur Steven Lippman. Meer zelfs, de video is het eerste hoofdstuk van een muzikale kortfilm waar ze samen aan werken. De video werd integraal gedraaid op analoge Super 8 film in een landhuis in Pennsylvania. ‘Never Enough’ is meteen ook het eerste wapenfeit in de samenwerking van Trixie met modeontwerpster Ann Demeulemeester, die enkele van haar nieuwe creaties leverde voor deze kortfilm.

Dit is wat de regisseur er zelf over zegt:
“De 'Never Enough' video is de eerste episode in een creatief avontuur en een experiment met Super 8 film, conversatie en omgevingsgeluiden. Filmen met Super 8mm is een beetje hoe ik me inbeeld dat herinneringen er uitzien. Er zijn geen monitors om takes mee te analyseren en, wat ik zeer boeiend vind, geen draaiboek. Er is alleen wat we in ons hoofd hebben en wat we kunnen zien door de niet steeds even betrouwbare zoeker."

Steven "Flip" Lippman's palmares bevat muzikale kortfilms, documentaires en muziekvideo's voor onder anderen David Bowie, Laurie Anderson, Dolly Parton, Bonnie Raitt en Rosanne Cash. Zijn werk is vertoond op vooraanstaande film- en kunstfestivals wereldwijd.

Concerten Benelux:

  • Oct 16   Tivoli Utrecht NL
  • Oct 17   De Effenaar Eindhoven NL                          
  • Oct 18   Oosterpoort Groningen NL                         
  • Oct 21   Ancienne Belgique Brussels BE                 
  • Nov 05  De Roma Antwerp BE    
  • Nov 10  Vooruit Gent BE

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: