Tragikomedie "Vergeet het!" van Vernieuwd Gents Volkstoneel over complexe relaties, dementeren en terugkijken naar wat voorbij is...

Bob De Moor, Tania Van der Sanden, Dirk Buyse en Tanya Zabarylo spelen op 10 oktober in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Het Vernieuwd Gents Volkstoneel ging in première met "Vergeet het!" tijdens de voorbije Gentse feesten. Een unieke kans om deze voorstelling in Antwerpen te zien. Wie Tania Van der Sanden wil horen met een sappig Gents accent, wordt zeker beloond tijdens deze voorstelling.

Didier Aspeslagh, oud ambtenaar van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, wordt een dagje ouder en er lijkt soms wat ruis op zijn gedachten te zitten. Zijn naaste omgeving vindt in elk geval dat hij aan begeleid wonen toe is. Ze maken zich echter niet alleen zorgen over Didiers helderheid van geest, maar ook over zijn steeds levendiger wordende fantasie en zijn recent ontloken religiositeit. Ook wel een beetje over zijn kunstverzameling waar ze tot voor kort geen vermoeden van hadden. Een evenwichtsoefening op de grens tussen strategisch geheugenverlies en de eerste tekenen van dementie.

Voor ‘Vergeet het!’ doet het Vernieuwd Gents Volkstoneel andermaal beroep op Jo Van Damme die met zijn gevatte dialogen en verrassende plots het genre van het volkstheater nieuw leven inblaast. Walter Janssens regisseert een sterke cast bestaande uit Dirk Buyse, Bob De Moor, Tania Van der Sanden en Tanya Zabarylo.

Praktische informatie

VERGEET HET! op 10 oktober 2015 om 20u15 in Theater Elckerlyc. Twijfel vzw voor Vernieuwd Gents Volkstoneel - www.vernieuwdgentsvolkstoneel.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Vergeet Het!
Datum: 
10 oktober 2015
Locatie: 
Theater Elckerlyc, Antwerpen

Reservatie:

Meer over