Tout Va Bien is terug met een reiskoffer vol nieuwe muziek! Met zijn eerste single ‘This Is How We Say Goodbye’ levert hij meteen een nummer af dat zich in je oor nestelt en niet van plan is om er snel terug uit te gaan.

Het nummer valt op door het catchy en eerlijke refrein dat na één luisterbeurt blijft hangen. Dat in combinatie met de gedurfde en opvallende blazers en strijkers. Hiermee toont Tout Va Bien zich van zijn puurste kant. Geen omwegen, geen filter, gewoon wie hij is.

Jan-Wouter over ‘This Is How We Say Goodbye’: “In 2019 liep ik alleen en verloren rond in Sydney, Australië. Ik kon met niemand bellen in België door het tijdsverschil, maar gelukkig wist ik dat Tim (een vriendelijke Zweed) ook in Australië was en besloot hem te bellen. Hij zei iets wat mij niet meer los liet: “Everything’s gonna be Allright, Jay Dub. Sometimes the best thing is to say goodbye”.

De volgende dag vloog ik terug richting België. Na een slapeloze vlucht van 40 uur was ik uitendelijk waar ik wilde zijn: thuis. Maar ik bleef rusteloos en toen heb in een zucht ‘This Is How We Say Goodbye’ geschreven. “I came back in the morning too worried to go to sleep. Too worried about tomorrow and the things I could not keep”.”

‘This Is How We Say Goodbye’ is vanaf vandaag beschikbaar op alle digitale platformen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over