2BE

De 11 topmodellen-in-spe komen al snel tot het besef dat het modellenbestaan voor hen écht een nieuw begin is, een manier van wat sneller volwassen worden en geloven in hun eigen kracht. En dat moeten ze duidelijk maken door afstand durven te doen van een stukje van hun oude ‘ik’.

Topvisagist en jurylid Rudi Cremers begeleidt de meisjes tijdens een make-over. Hij wil hen een nieuwe look aanmeten, een kapsel dat hun natuurlijke look nog accentueert. Vooral voor Alison en Viriginie is dit een ingrijpende verandering... maar ook de andere meisjes staan voor een grote verrassing.

Personal trainer Dieter De Bie leert hen dat een goede conditie zeer belangrijk is als model en test meteen hun uithoudingsvermogen. Vooral Anoushka beseft dat er nog werk aan de winkel is. Imke scoort dan weer héél goeie punten bij Dieter op vlak van conditie omwille van haar voetbalachtergrond.

Pascale Baelden, jurylid en hoofdredactrice van Glam*it, kijkt toe tijdens de eerste belangrijke fotoshoot rond het thema ballet waarvan een uitgebreide fotoreportage zal verschijnen in haar blad. Ann-Sophie Balsing, model en danseres, geeft hen de nodige tips qua houding.

Tijdens de eliminatie worden de meisjes met hun neus op de harde feiten gedrukt... De jury is streng en voor sommigen komt dat zeer confronterend over.

Topmodel vanavond om 20.40 op 2BE

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: